RE: Degenaration.

17.5.08 by Cookie Basher

Φέτος συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το κλασικό videogame Resident Evil 2. Ιστορικό παιχνίδι και σίγουρα μέσα στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια ever [πρέπει να το έχω τερματίσει πάνω από 30 φορές], καθώς και το παιχνίδι που με "έμπασε" μια και καλή στον κόσμο των videogames. Το 1998 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για μένα και κοιτώντας πίσω, σίγουρα και ένα κομβικό σημείο. Αλλά αυτά είναι μια άλλη ιστορία :)

Το RE2 λοιπόν, κυκλοφόρησε εκείνη τη χρονιά και ήταν από τους τίτλους που έκαναν τη διαφορά στο PS1 και συνέβαλαν στην επιτυχία της κονσόλας. Φέτος, κι ενώ το franchise έχει πια επεκταθεί σε όλες τις πλατφόρμες κι έχουν γυριστεί 3 ταινίες [ελεύθερα] βασισμένες σε αυτό, αναμένεται η CG spin-off ταινία του RE2, το Resident Evil Degeneration, με ένα τρέηλερ που μου έχει πάρει τα μυαλά:



Η ιστορία του θα είναι το-μετά-7-χρόνια από τη Raccoon City, με πρωταγωνιστές τους ίδιους με του RE2, την Claire και τον [αγαπημένο μου] Leon, ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του RE4 και τρία χρόνια πριν το RE5. Περιττό να πω πόσο πολύ ανυπομονώ, έτσι; Ακριβής ημερομηνία δεν έχει δοθεί ακόμα, αλλά λογικά κάπου προς τα τέλη της χρονιάς θα το έχουμε στα χέρια μας.
Παράλληλα, ετοιμάζεται η 4η live action ταινία της σειράς και το Resident Evil 5 για τη νέα γενιά παιχνιδομηχανών [ρίξτε μια ματιά κι εδώ].

Επίσημο site (προς το παρόν ανενεργό)
ResiWiki

Filed under , , , having Edit 

4 comments:

oni said...

OMG can't wait! Bebaia h basikh istoria sto RE einai ligo moufia alla who cares? Ti allo 8a doume s ayto??

P.S. Leon is HOT. Eidika sto polyagaphmeno mou RE4 :P

Nam3l3ss said...

Ω!!
Horror is life, man!
:p

ΥΓ: Βέβαια μάλλον μας αρέσει για διαφορετικούς λόγους! lol

Strahd said...

WHAT THE FUCK???? Τι λες τώρα;;;; Δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια ταινία!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Γαμάει!!!

:O

Cookie Basher said...

Oni, συμφωνούμε φυσικά

nam3less, μου αρέσει για τους λόγους που αρέσει και σε σένα..and then some more lol

strahd, έτσι ήταν και η δική μου αντίδραση όταν τό'μαθα χαχαχα