Δώσε το μου.

1.10.08 by Cookie Basher

Είδαμε και τη Madonna, έστω κι από μακριά, αλλά δε θα επεκταθώ σχετικά με το θέμα των θέσεων γιατί θα βγάλω πολύ ξυνίλα :Ρ
Full Report @ ethan's place, αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι. Και τον gay super hero. Απλά να πω ότι μετά το "Devil wouldn't recognize you", εγώ μεταφέρθηκα νοερά σε ένα άλλο μέρος, που δεν είχε τσιγγάνικα, ντόλι-ντόλι, φούστα κλαρωτή και γαρύφαλλο στ'αυτί, που ήταν ό,τι πρέπει για Κουστουρίτσα, αλλά ουχί για Μαντονίτσα. Μετά ήταν κάπως αργά, παρ' όλο που το τραγούδι του χοντρού ήταν mega crowd pleaser [όλα τα τραγούδια της συναυλίας υπάρχουν στο προηγούμενο ποστ].
Τις απορίες και τα σχόλια του ταξιτζή και της μπροστινής κυρίας για τη Madonna, που ήθελε να μάθει αν έκανε κάτι στυλ αντίχριστης πόρνης στη συναυλία, quoting her, "την τσούλα", που "τραγούδησε μια ώρα και πήρε δέκα εκατομμύρια ευρώ", που "φορούσε ξέκωλα", που "είναι πολύ μεγάλη για να τα κάνει αυτά" [εδώ δεν είχα επιχειρήματα για να αντικρούσω] και"μη με παρεξηγείτε, δεν τη ζηλεύω, αλλά είναι μια γριά πουτάνα που δείχνει τον κώλο της και παίρνει εκατομμύρια ενώ αλλού παιδιά πεινάνε" θα τις θυμάμαι πάντα με αγάπη και νοσταλγία.
Το τρένο της Παρασκευής Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ήταν τίγκα στους γκέι προσκυνητές της αγίας Μαντόνας [ή όπως καθιερώθηκε, the gay train to Madonna], όπως και της επιστροφής τη Δευτέρα. Fierce αδερφές από την επαρχία να συζητούν με όσες γιαγιάδες χώρεσαν και γέμιζαν τους διαδρόμους [που τα έμαθαν όλα περί της συναυλίας από το δελτίο του Star] για τα καθέκαστα. The madness! The horror!

Filed under , , , having Edit 

5 comments:

gay super hero said...

Ποιο ήταν το τραγούδι του χοντρού; Δεν κατάλαβα :-ο

Εμένα το Λα 'Ισλα Μπονίτα μου άρεσε πολύ. Απλά το έχω δει τόσες χιλιάδες φορές στο βιντεο-γουόλ του Σοντάντ που δεν το ευχαριστήθηκα τόσο όσο αν το άκουγα για πρώτη φορά. Αν ήθελε να ανακυκλώσει κάτι ας έκανε τη φοβερή χορογραφία του Hung Up από τα βραβεία του MTV.

'Εχεις δίκιο ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε τελείως διαφορετικά πράγματα. Απλά καμιά φορά οι συγκρίσεις γίνονται από μόνες τους ;-)

Cookie Basher said...

...ο Timbaland :P

jg said...

ena treno gemato aderfes me kolita mplouzakia, fierce gyalia hliou kai arwmata. omg..
an mou peis oti vrwmouse kaneis 8a xasw pasa idea.

uberbastard said...

γριες και αδερφες. surreal

Anonymous said...

Σε ενα βιδεακι με το "ουα ουα" περα απο το "have you had enough??" που απαντανε ολοι "yessss!" κατα λαθος, ακουγεται και μια που λεει κατι τυπου "αντε τελειωνε μωρη καργιολα"
το'χει ακουσει κανεις;
θεα αγαπη μου, θεα.

οσο σκεφτομαι τι ασχετοι, που δεν ηθελαν καν να ειναι εκει [i know such people] αφου δεν τους αρεσει η Μαντονιτσα, τρελαινομαι που δεν προσπαθησα περισσοτερο για τικετο.
Αλλα νομιζω οτι μαλλον θα παθαινα μουνοπλακα+καρδιακο, οποτε καυλυτερα που δεν πηγα. Αι γκες.

τοσες αδερφες μπισκοτενιε μου, και ουτε μια αρπαχτη;;;
this is frowned upon, να το ξερεις...
:P